samenblankenberge
Zomerse reflectie's van een Vlaming.....

Zomerse reflectie's van een Vlaming.....

het “spuw-incident” ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag op 11 juli ...

meer
UITSLAG TOMBOLA

UITSLAG TOMBOLA

resultaten van de tombola - trekking tijdens het familiefeest "van vlees & ...

meer
Sep05

Infoavond pensioenen Nieuwpoort: een zekere toekomst

Er is de laatste tijd erg veel te doen over ons ...

meer

torhout
Sp.a/Groen Torhout plaatst vraagtekens bij jaarrekeningen kerkfabrieken

rondom ons

Nadat Sp.a/Groen de jaarrekening van de stad Torhout afkeurde volgden de agendapunten waarbij de rekeningen van de kerkfabrieken ...

lees meer

 kalender

juli
Jul 02
zaterdag 02|07|2016 om

van vlees en vis editie 2016

Ook dit jaar wordt er opnieuw een editie georganiseerd van het familiefeest ‘van Vlees en Vis’. De Socialistische Gemeenschappelijke Actie in Blankenberge organiseert al voor de achtste maal het zomerfeest dat dit jaar terug plaats zal vinden in het dienstencentrum ‘De Bollaard’, Koning Albert-I-laan 112 op zaterdag 02 juli 2016. Op het programma staat naast de mogelijkheid om een stuk vlees of vis te eten o.a. organist Bob Coppejans paraat, die er de sfeer zal inbrengen alsook een springkasteel en schminkstand voor de kleinsten. Om 19u neemt de disco het geheel over met de beste muziekplaatjes van vroeger en nu.

Kaarten voor vlees of vis in voorverkoop kosten slechts 12 euro en zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van de verschillende organiserende verenigingen alsook tijdens de kantooruren bij SAB-Surplus (Delangheplein 6, 8370 Blankenberge). De dag zelf kost een kaart 15 euro. Uiteraard is iedereen van harte welkom!

Programma:

Vlees en visbak (van 12u tot 14u en van 17u tot 20u)
Voor de kinderen: hotdogs, schminkstand en springkasteel (doorlopend).
Vanaf 12u30 tot 17u kan je dansen op de muziek van organist Bob Coppejans
Vanaf 19u tot in de vroege uurtjes is het party-time met onze gekende  disco Noah.
Doorlopend gezellige sfeer met drankjes aan democratische prijzen.

 
28 04 2016
lees meer
Ons plan dat eerlijker, beter én vandaag...

Brussel

Raming van begroting raakt kant noch wal

"De zoveelste verkeerde inschatting door minitser Van Overtveldt." Zo luidt het bij kamerleden Meryame Kitir en Karin Temmerman, naar aanleiding van het rapport van het Monitoringcomité.

lees meer
geplaatst op
woe 20/07/2016 - 10:15

Energie

Bijsturing onrechtvaardige taks is te beperkt

Vlaams parlementslid Rob Beenders is blij met de eerste aanpassing aan de Turteltaks, maar wijst erop dat er nog altijd 2,7 miljoen gezinnen in Vlaanderen zijn die deze onrechtvaardige heffing moeten blijven betalen. "Voor iedereen die elektrisch verwarmt is dit heel goed nieuws, maar het blijft een bijsturing voor een vrij beperkte groep gezinnen. De Turteltaks blijft de meest onrechtvaardige manier om de investeringen in groene energie, die heel erg nodig zijn, te betalen."

lees meer
geplaatst op
woe 20/07/2016 - 10:16

Gezin

Hervorming kinderbijslag moet opnieuw naar tekentafel

sp.a ziet in het advies van de Strategische Adviesraad Welzijn, Gezondheid en Gezin over de kinderbijslag een nieuw bewijs dat de hervorming opnieuw naar de tekentafel moet. Fractieleider Joris Vandenbroucke heeft één boodschap voor de Vlaamse regering en minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V): "Herpak u, neem deze adviezen ter harte en stuur uw hervorming grondig bij".

lees meer
geplaatst op
woe 20/07/2016 - 10:13